Direct WMO en Wlz declaraties versturen naar Care2Declare. Het kan met Praecuro. Voor deze module is een meerprijs van toepassing. Praecuro werkt hiervoor samen met Care Expert in Zwolle. Care Expert is de leverancier van Care2Declare.

Declaraties versturen

Wanneer u gereed bent om de declaratie naar Care2Declare te versturen, drukt u alleen maar op de knop “Versturen naar C2D”. Praecuro gaat dan de data verzamelen en versturen. Een korte tijd later (al gelang naar drukte van Praecuro en drukte van Care2Declare) vindt u de declaratie-regels terug in Care2Declare waar u ze verder kan verwerken.

Cliënten administratie

Omdat Care2Declare óók moet weten wie uw cliënten zijn, regelt Praecuro dat natuurlijk voor u. Cliënten die u toevoegt, aanpast of verwijdert (archiveert) worden automatisch aangepast in Care2Declare.

Medewerker administratie

Niet al uw medewerkers hebben wellicht toegang to Care2Declare. Ook daarvoor is een voorziening getroffen in Praecuro. Alleen degenen die toegang hebben tot Care2Declare hebben de mogelijkheid om declaraties te kunnen verzenden. Wijizgt er iets in uw organisatie daaromtrent? Pas het aan in Praecuro en de applicatie zorgt ervoor dat het ook aangepast wordt in Care2Declare.