Alle cliënten eenvoudig gepresenteerd. Sorteren, filteren, zoeken op o.a. BSN, telefoonnummer, email, voor-, achter- en meisjesnaam.

Cliënten overzicht in Praecuro

 

Alle informatie van een cliënt in één scherm. Overzichtelijk gerangschikt in tabs. Eem paar lichten we hieronder uit.

Profiel

De basis informatie van uw cliënt. Praecuro controleert het BSN aan de hand van de 11-proef. Het adres en woonplaats kan autmatisch ingevuld worden als u de postcode en huisnummer opgeeft.

Contactpersoon

Niet altijd is uw cliënt in staat met u te schakelen of te overleggen over bepaalde zaken. In het contactpersoon overzicht vind u naam, emal en/of telefoonnummer van contactperso(en) en de relatie die degene heeft met uw cliënt.

Afwezigheid

Allicht is het belangrijk dat uw cliënt naar de dagbesteding komt. Maar helaas kan dat niet altijd. Vakantie of ziekte is van alledag. Hier vindt u een overzicht van alle afwezigheid meldongen en kunt u tevens een melding maken. Praecuro vertelt u na het opslaan meteen wie u moet informeren over de afwezigheid. Komt de cliënt met vervoer dat door u geregeld wordt en dus afgebeld moet worden? Ook dat vertelt Praecuro u!

Documenten

Alle documenten van en over uw cliënt bij elkaar. Een zorgplan, een aanvraag voor een indicatie. Helemaal naar uw wens in te regelen. Praecuro kan Word bestanden (doc, docx), Excel bestanden (xls, xlsx), Open office (odt, ods), PDF en afbeeldingen aan. In alle gevallen zijn de document alleen in te zien. Niet te bewerken.

Indicaties

Vanuit de indicatie van uw cliënt wordt uw organisatie betaald. Dit overzicht geeft u inzicht in welke indicaties er zijn of zijn aangevraagd. Incusief de historie,

Agenda

Waarschuwing te lage indicatie

Wanneer is uw cliënt op locatie? En op welke afdeling? U vindt het in de tab Agenda. Deelt u de cliënt in op meer dagdelen dan de huidige lopende indicatie? Dan waarschuwt Praecuro daarvoor.

Logboek

Voorbeeld tekst doorzoeken
Voorbeeld tekst doorzoeken

Het logboek geeft u de mogelijkheid om gespreken die u voert met uw cliënt vast te leggen. Maar ook een gesprek die u met een contactpersoon voert bijvoorbeeld. Of een voorval met uw cliënt. De tekst is doorzoekbaar zodat u later snel informatie terug kan vinden.