Door het formulier hieronder in te vullen met de getallen uit uw organisatie, krijgt u een inschatting van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het biedt slechts een richtbedrag. Nadat u de berekening heeft gemaakt, heeft u de mogelijkheid een passende offerte aan te vragen door het contact formulier in te vullen. Iemand van Praecuro neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ter extra informatie:

  • Inschrijfkosten: In deze kosten zijn inbegrepen het opzetten van de applicatie omgeving aan de hand van een door u ingevulde checklist en een simpele migratie van de cliënten data. Met sinpele migratie wordt bedoeld bijvoorbeeld een CSV data bestand om in te lezen in de applicatie omgeving. Samen bepalen we de te migreren data en de daarbij behorende prijs.
  • Aantal cliënten boven basisgebruik: Standaard zit in het basis gebruik 50 cliënten. Daarboven betaalt u een toeslag per niet gearchiveerde cliënt. Praecuro meet continu per maand het hoogst aantal cliënten. Dat bepaalt uiteindelijk de toeslag. Met cliënten wordt bedoeld cliënten die niet de status ‘archief’ hebben in Praecuro.
  • Care2Delace declaratie regel: Deze optionele module wordt afgerekend per declaratie regel. Een declaratie regel is door de band genomen een dag(deel) dat de cliënt aanwezig was op de dagbesteding of een dag gebruik gemaakt heeft van vervoer. Gemiddeld zijn dat ongeveer 6,5 regels per cliënt. Daarmee komt de gemiddelde maandelijkse prijs per cliënt uit op € 0,975. Rekenvoorbeeld: Een cliënt die 1 dag per week komt op de fiets is 1 regel per week (+/- 4 per maand). Een cliënt die 3 dagen per week komt met vervoer is 6 regels per week (+/- 24 regels per maand).
  • Controle vervoer factuur: Deze optionele module vraagt per vervoerder een eenmalige investering, tenzij de structuur van de factuur wijzigt. Dan betaalt u opnieuw het investerings bedrag. Het ontwikkelteam moet namelijk voor elke vervoerder een aparte import module ontwikkelen. Tot nu toe zijn we geen enkele overeenkomst tegen gekomen tussen de afzonderlijke vervoerders.
Optie Omschrijving Aantal Bedrag Totaal
Inschrijfkosten 1 300,00 300,00
Basisgebruik
Inclusief 50 cliënten
1 80,00 80,00
Aantal cliënten boven basisgebruik
Praecuro meet het hoogste aantal per maand.
1,50 0,00
Care2Declare declaratie regel
Exclusief kosten Care2Declare.
(Gemiddeld ongeveer 6.5 regels per cliënt) 0,15 0,00
Controle vervoer factuur
Eenmalig en/of bij wijziging.
Aantal vervoerders 200,00 0,00
 
TOTAAL INVESTERING
TOTAAL MAANDELIJKS

Nieursgierig geworden? Vul onderstaand formulier in om een passende offerte te ontvangen. U zit nergens aan vast.