Site Loader

Heugelijk nieuws! Vandaag is versie 2.1.0 in productie genomen. Daarin is de langverwachte module voor het automatisch controleren van een vervoersfactuur in opgenomen. Zoals altijd is de werking simpel. Upload de factuur naar Praecuro onder de juiste vervoerder en Praecuro vertelt je meteen wat er klopt en wat niet. In het geval dat Praecuro denkt dat het niet klopt, kan dit nog gecorrigeerd worden. Praecuro leert daarvan en zal bij een volgende keer niet meer dezelfde fout maken. Zo wordt controleren van de factuur nog sneller!

Deze module is optioneel en wordt aangeboden tegen een eenmalige investering van 200 euro per vervoerder (prijs op 14-09-2022). Op het moment dat de vervoerder overstapt naar een andere factuur indeling en/of systeem waardoor de import niet meer werkt, betaal je opnieuw het eenmalige bedrag.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Auteur: Dagmar