Site Loader

Met de release van versie 2.2.0 worden er twee nieuwe functionaliteiten geīntroduceerd: Taken en Mail import.

Taken

Eigenlijk bestond deze functionaliteit al in een ‘lite’ variant. Op het dashboard verschenen taken over indicatie(-verlenging) van deelnemers, een nieuw op te stellen document of een vrijgekomen plek in een afdeling. Deze ‘lite’ variant bleek bij de gebruikers niet afdoende te zijn voor het dagelijkse werk. En daarmee ontstond de behoefte voor een volwaardige module. Die is er nu! De bestaande functionaliteit is gebleven en uitgebreid met oa de mogelijkheid om zelf taken toe te voegen, deze aan iemand, een groep of jezelf toe te wijzen.  Ook kan er nu makkelijk gefiltered worden op locatie, type en/of verantwoordelijke, Als laatste zijn de taken die ontstaan bij een afmeldimg van een deelnemer nu ook opgenomen in deze module.

Mail import

Uit gebruikers onderzoek kwam naar voren dat regelmatig inhoud van emails in het logboek van een deelnemer werden geplakt. Dat hoeft nu niet meer. Het is nu mogelijk met een paar simpele klikken emails uit je mailbox direct in het logboek te importeren.

Auteur: Dagmar